Salibandy

Nyt meni hermot! Porilaisen joukkueen valmentajalta kirosanojen vyöry tappion jälkeen – rangaistus tulossa?

Julkaistu:

Salibandy
FBT Karhujen päävalmentaja haukkui erotuomarit rajusti Joensuussa kärsityn tappion jälkeen.
Josba kaatoi FBT Karhut 6–5 salibandyn Divarin ottelussa sunnuntaina.

Ottelua jälkeisessä lehdistötilaisuudessa tunteet leimahtivat. Porilaisseuran päävalmentaja Jani Kannosto päästeli rajusti erotuomareista ottelun jälkeen.

– Sen verran on kerrottavaa, että v***tus on aikamoinen, kun kotijoukkue oli sitten kuitenkin maalin verran mukamas parempi. Voitti pelin hyvän ylivoiman tai meidän paskan alivoiman ansiosta, Kannosto aloitti.

Tämän jälkeen Kannosto otti erotuomarikaksikon käsittelyynsä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Se mikä tuosta teki sentin-kaksi paskahousua oli nuo kaksi keltapaitaista tuolla. Kerron suoraan suomeksi, mistä se johtuu. Kun näin ketkä tänään on tuomareina niin sanoin jo, että meille on kolme jäähyä tilattu.

Voit katsoa lehdistötilaisuuden alla olevalta videolta:Sama tuomaripari vihelsi Karhujen otteluissa viime kaudella Divarin pudotuspeleissä. Silloin Karhujen valmentaja antoi kaksikolle rajua kritiikkiä. Kannosto uskoo, että se on johtanut puolueelliseen kohteluun.

– Annoin kulisseissa (silloin) ankaraa kritiikkiä, soitin jopa tuomaripäällikölle ja haukuin aivan paskaksi, s**tana v***u mitään tasapuolisuudesta. Semmoisia kotipuluja s**tana ettei ole ennen nähty.

Otteluvalvoja teki raportin Kannoston käytöksestä Salibandyliittoon. Liitto otti asian välittömästi kurinpitokäsittelyyn.

– Käsittely on jo aloitettu. Karhuilla on huomisaamuun asti aikaa tehdä vastine, pääsarjapäällikkö Jyrki Paajanen kertoo.

Sekä sakot että toimitsijakielto ovat mahdollisia rangaistuksia. Paajanen ei halunnut ottaa kantaa Kannoston puheisiin eikä mahdolliseen sanktioon. Päätös tehdään lähipäivinä, mahdollisesti jo tiistaina.

Karhujen edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Timo Aaltonen ei halunnut kommentoida tapausta. Hänen mukaansa seura ei ole vielä ehtinyt käsitellä asiaa.

FBT Karhut julkaisi maanantaina päivällä tiedotteen, jossa todettiin, että seura ei hyväksy toimihenkilöiltä tai pelaajilta lehdistötilaisuudessa nähtyä käytöstä.

– Haluan pyytää anteeksi erotuomareilta, molemmilta seuroilta sekä seuran yhteistyötahoilta lehdistötilaisuuden käyttäytymistäni, Jani Kannosto sanoi tiedotteessa.