Salibandy

Sami Koski latoi maaliennätyksensä Kanadan verkkoon

Julkaistu:

mm-salibandy
Suomi päätti salibandyn MM-kilpailujen alkulohkot murskaamalla Kanadan selvästi 29-3. Suomen ykköstykkinä hääri kuusi maalia iskenyt Sami Koski.
Torstaina Suomella onkin edessään huomattavasti kovempi haaste, kun puolivälierissä vastaan asettuu Tshekki.

Kanada oli pelkkä vastaantulija Suomen pommituksessa ja Kosken mukaan osumia olisi voitu nähdä paljon lisääkin.

- Paikkoja oli paljon enemmänkin kuin mitä maaleja tuli, mutta saimme isot luvut taululle, Koski totesi ottelun jälkeen.

Kuusi maalia viimeistellyt Koski myöntää, ettei maajoukkueuralle ole osunut vastaavanlaista ilotulistusta kohdalle aiemmin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- Kyllä se niin on, etten ole ennen kuutta maalia tehnyt. Ei ole ihan hirveästi tällaisia maalimääriä ennen tehtyä.

Pelit pelataan tiukassa ottelutahdissa, sillä torstainen puolivälierä pelataan jo 16.30 Suomen aikaa. Kanada-ottelu ei ollut kuitenkaan siitä tiukimmasta päästä sinivalkoisille.

- Emme nyt puolivaloilla pelanneet, mutta pääsimme hyvin kierrättämään pelaajistoa.

Tshekki kovempi haasteSuomen seuraava ottelu on edessä jo heti torstaina, kun Tshekki asettuu vastaan. Lajin suurmaihin lukeutuva Tshekki tulee jo tässä vaiheessa vastaan, sillä se hävisi omassa alkulohkon ottelussaan yllättäen Latvialle. Koskea ei haittaa, vaikka ennakolta kovempi vastus tulee jo puolivälierissä vastaan.

- Kyllä itse tykkään siitä, että on kova joukkue jo nyt vastassa. Heillä on varmasti hirveästi nälkää ja näyttöhaluja Latvia-tappion jälkeen, Koski ennakoi.

Koski tietää, että torstaina vastaan asettuu täysin eri tason joukkue kuin keskiviikkona. Mihinkään lepsuiluun ei ole varaa.

 - Meidän täytyy pelata tiivistä puolustuspeliä ja iskeä sitten kun paikka on. Oma pää täytyy pitää tukossa ja samalla olla tehokkaampi hyökkäyspäässä. Tshekki osaa puolustaa ihan eri tavalla kuin Kanada, Koski varoittaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt