Markkinoiden paras alkoholiton olut on tässä!

Tällä palstalla on nostettu säästeliäästi esiin alkoholittomia oluita. Ihan syystä. Nyt on kuitenkin perusteet poiketa käytännöstä.

23.8.2019 8:40

Brooklyn Special Effects

88 pistettä

Olisiko tässä täysipainoisin alkoholiton lager? Voi hyvinkin olla, sillä mainiompaa, oikealta oluelta maistuvaa alkoholitonta olutta ei ole tullut vastaan. Muutamat suodattmattomat vehnäoluet pääsevät lähelle.

Etiketin mukaan 0,4 tilavuusprosenttia alkoholia sisältävän oluen voi laskea alkoholittomaksi, muttei tällä kertaa oikean oluen korvikkeeksi. Se, missä useimmat alkoholittomien tuottajat epäonnistuvat, on ylikorostunut leipämäisyys, raaka viljamaisuus, rakenteen holtiton epätasapaino ja päälle liimattu, brutaali humalointi tai vaihtoehtoisesti katkeroiden puute.

Special Effects näyttää lasissa kauniin kupariselta. Tuoksun lievää leipämäisyyttä värittää kuivahumaloinnin ansiosta runsas havuisuus ja sitrusmaisuus. Maku on liki nollaprosenttiseksi hämmästyttävän täyteläinen ja houkutteleva. Tyylikäs, hivenen leipämäinen mallas kantaa maussa raikastavaa greippiä. Jälkikatkerot sitovat kokonaisuuden kauniiksi paketiksi.

Alkoholipitoisuus: 0,4 %.

Valmistusmaa: Yhdysvallat.

Saatavuus: Vähittäistavarakaupat, anniskeluravintolat.

Ruokasuositus: Grillattu kana.

Pisteet: 95–100: klassikko, 90–94: erinomainen, 85–89: hyvä, 80–84: tyydyttävä, 70–79: välttävä, 50–69: huono.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit