Oluet

Ostereita oluessa – no, miksei?

Julkaistu:

Viikon olut
Vegaanit voivat unohtaa tämän dublinilaispanimon oluen, sillä sen panoprosessissa on hyödynnetty myös ostereita.
Porterhouse Oyster Stout

88 pistettä

Osterit lisätään varastointitankkiin tuoreina. Tuoksu on stoutiksi erikoinen: totutun paahteisen maltaisuuden sijasta päähuomion kaappaa merellinen mineraalisuus. Se on läsnä myös suklaisessa ja lakumaisessa maussa. Jälkimaku päättyy suolaiseen jälkimakuun, jossa on myös laventelimaista yrttisyyttä.

Olut, joka jakaa varmasti mielipiteitä. Vuosien saatossa alkoholipitoisuus on vaihdellut.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Valmistusmaa: Irlanti.

Alholipitoisuus: 4,5 %.

Saatavuus: Alko (3,50 euroa), olutravintolat.

Ruokasuositus: Osterit, savustettu makrilli.



Pisteet: 95–100: klassikko, 90–94: erinomainen, 85–89: hyvä, 80–84: tyydyttävä, 70–79: välttävä, 50–69: huono

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt