Oluet

Sandels sai lisäannoksen katkerohumalaa

Julkaistu:

Viikon olut
Olvin lähettämä saatekirje tämän oluen lanseeraukseen liittyen pani hymyilyttämään.
Olvi Sandels Pils

88 pistettä

Pils on kuulemma tulossa suosioon, ja sitä perusteltiin muun muassa Pint Please -arviointiapplikaatiosta löytyvällä datalla. Olisikohan myös niin, että applikaatiota käyttävät enimmäkseen uudet ja maltaan maailmaa vielä vajavaisesti hahmottavat oluenjuojat, jotka hetki sitten pitivät pilsiä jonkinmoisena äpäräoluena, koska puoli maailmaa vannoi india pale ale nimeen.

No, ei provosoiduta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Olvi on kaatanut Sandels-perheeseen kuuluvaan pilsiinsä runsaasti humalaa. Sillä voi perustella pils-nimeä. Tuoksuun kaipaisi kuitenkin ruohoisuuden lisäksi enemmän puhdaspiirteistä, raikasta aromia. Katkeruus on kyllä sitä, mitä etenkin pohjoissaksalaisessa pilsenerissä kuuluukin olla. Yhden tölkillisen perusteella katkerot eivät vaan integroidu parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä olut on varmasti puhdas, mutta se ei jätä makumuistiin erityisen raikasta ja puhdasta mielikuvaa. Erittäin tervetullut tulokas silti.

Kyllä tällaiselle olisi ollut kysyntää jo viime vuosituhannella, jolloin suomalaispanimojen edustajat väittivät, että ”kansa ei juo katkeraa olutta.” Ei kai, kun sitä ei ollut tarjolla muutamaa, hetkellistä poikkeusta lukuun ottamatta.

Valmistusmaa: Suomi.

Alkoholipitoisuus: 4,8 %.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Saatavuus: Vähittäistavarakaupat, olutravintolat.

Ruokasuositus: Paistetut silakat.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt