Ruokauutiset

Venäläisellä ja suomalaisella Hesburgerilla on pieni ero

Julkaistu:

Pikaruoka
Suomalainen Hesburger on levittäytynyt myös Venäjälle. Sieltä saa vähän eri tuotteita kuin Suomesta.
Hesburgerin viestintäpäällikkö Heini Santos kertoo, että Suomessa on tällä hetkellä 278 Hesburger-ravintolaa. Pikaruokaa saa myös muualta: Hesburgereita on Latviassa 42, Liettuassa 41, Virossa 34, Venäjällä 31, Saksassa 3 ja Turkissa, Kazakstanissa sekä Ukrainassa yksi kussakin maassa. Ukrainaan Hesburger laajeni vasta hiljattain.

Santos kertoi Ilta-Sanomille, miten Hesburgerin ruokavalikoima eroaa esimerkiksi Suomessa ja Venäjällä.

– Hesburgerin vakiotuotevalikoima on lähes sama Suomessa ja Venäjällä. Kampanjatuotteet vaihtelevat – kaikkia Suomen kampanjatuotteita ei viedä Venäjälle ja päinvastoin. Esimerkiksi tällä hetkellä Venäjällä on kampanjatuotteena teriyakikastikkeella maustettu hampurilainen. Suomessa kampanjatuotteena ollut Kuuma-Kalle kuuluu Venäjällä vakiovalikoimaan.

– Hesburgerin suosituimmat tuotteet Venäjällä ovat kerroshampurilainen ja juustohampurilainen – samoin kuin Suomessa.

Pieni ero suomalaisten ja venäläisten Hesburgereiden välillä on se, että Venäjällä useissa pikaruokaravintolassa voi tilata myös oluen. Suomessa näin on vain aivan muutamassa paikassa.

– Kuten Venäjällä lähes kaikissa pikaruokapaikoissa, myös Hesburger-ravintoloissa voi valita juomaksi oluen. Myös Saksassa ja Ukrainassa Hesburgereista saa olutta. Suomessa olutta saa vain neljästä tapahtumaravintolastamme (Hartwall Arena, Messukeskus, Ylläs ja Sokos Hotel Caribia), joilla on anniskeluoikeudet, Santos kertoo.

Hesburgerin toiminnoista Venäjällä uutisoi keskiviikkona Helsingin Sanomat.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt