Ruokauutiset

Timo Jutila paljastaa, miten grillaat täydellisen makkaran – ”Sipuli on ihan jäätävä”

rac

Julkaistu:

Suomen kuuluisin grillaaja Timo Jutila kertoi ISTV:lle, miten täydellinen makkara paistetaan.
Jutila paistaa makkaransa mieluiten luonnon ääressä tai kesämökillä nuotiossa.

– Siihen pikkuinen hiillos, mutta pikkuisen saa tulla liekkejä sieltä, Jutila opastaa.

Makkaran viereen laitetaan paistumaan sipulia, tomaattia ja mahdollisesti muitakin vihanneksia.

– Sipuli on ihan jäätävä.

Osa pitää hieman kärventyneestä makkarasta.

– Mä tykkään, että makkara tulee todella lämpöiseksi.

Yllä olevalla videolla Jutila kertoo, millainen juoma makkaran kyydittäjäksi sopii. Katso myös, miten Jutin makkara paistuu.

Lue myös:

Timo Jutilan johtamassa makkaratestissä jättiyllätys: Alle 2 euron perusmakkara jyräsi voittoon

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt