Sibelius sai oman leivoksen – ”Voi aistia Suomen luonnon ja miedon kaskisavun” - Ruokauutiset - Ilta-Sanomat

Sibelius sai oman leivoksen – ”Voi aistia Suomen luonnon ja miedon kaskisavun”

Sibelius-leivoksessa nähdään mestarisäveltäjän tutut kasvot.

Sibelius-leivoksessa nähdään mestarisäveltäjän tutut kasvot.

Julkaistu: 26.3.2015 13:52

Tänä vuonna mestarisäveltäjä Jean Sibeliuksen juhlavuotta vietetään monin erin tavoin. Nyt hän sai oman leivoksen.

Maailmankuulun suomalaisen säveltäjän Jean Sibeliuksen syntymästä on tänä vuonna kulunut 150 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Sibeliusta juhlistetaan monin eri tavoin. Nyt hän on saanut myös oman leivoksen.

Juha Rissanen kehitti leivoksen kansallissäveltäjällemme.

Juha Rissanen kehitti leivoksen kansallissäveltäjällemme.

Mestarileipuri Juha Rissanen kehitti Sibelius Finland Experience -leivoksen, jota IS:n tietojen mukaan on tilattu jo maamme moniin virallisiin tapahtumiin. Leipuri itse ei asiaa vahvista, mutta sanoo olevansa iloinen, että on voinut luoda säveltäjälle leivoksen.

– Leivos on tehty suomalaisista raaka-aineista, muun muassa mustikasta ja Valrhonan suklaasta. Leivoksen maussa voi aistia Suomen luonnon ja miedon kaskisavun, Rissanen kertoo.

Leivos on tehty Sibeliuksen elämäntyötä arvostaen ja Sibelius Kollegion myötävaikutuksella.

Leivosta voi tilata ensi viikosta lähtien.

Tuoreimmat osastosta

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit