Ruokauutiset

Palkittuja keittiömestareita, ruokaa ja livemusiikkia 50 metrin korkeudessa – ISTV kyydissä

Julkaistu:

Dinner in the sky
Ruokapaikastakin voi hankkia itselleen elämyksen. Maittava ateria live-musiikin siivittämänä 50 metrin korkeudessa on poikkeuksellinen tapa nauttia päivän parhaasta hetkestä
Taivasravintolakonsepti Dinner in the Sky –kiertue on entuudestaan tuttu konsepti, joka rantautuu jälleen Suomeen. ISTV-pääsi kurkkaamaan, mistä on kysymys.

Tapahtumia järjestetään tänä kesänä Helsingin lisäksi myös Tampereella. Keittiömestareina toimivat Michelin-tähtikokit Filip Langhoff, Sasu Laukkonen ja Samuli Wirgentius.

Tänä vuonna uutta on musiikki. Helsingissä livemusiikin artisti tulee nostoihin mukaan. Taivasravintolakonsepti 50 metrin korkeudessa tarjoaa mahdollisuuden lounaaseen, illalliseen tai lasilliseen kuohuvaa.

Tapahtuma sopii myös perheille, mutta niissä noudetaan ravintoloiden säädöksiä. Pituusraja on 150 cm.

Dinner in the Sky –konsepti on alun perin lähtöisin Belgiasta 2006. Taivasravintolakonsepti rantautui ensimmäisen kerran Suomeen vuonna 2008 ilotulituksen SM-kilpailuiden yhteydessä. Vuodesta 2010 lähtien kiertue on ollut myös yleisölle avoin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt