Skottipanimo nimeää uutuusoluensa Päivi Räsäsen mukaan

Julkaistu: , Päivitetty:

Olut
Skottilaisen panimon uutuusoluen nimeksi tulee Päivi.
Skotlantilainen BrewDog-panimo pyysi vajaa kuukausi sitten blogissaan ehdotuksia uuden Suomi-oluensa nimeksi. Suomalaiset innostuivat eniten Päivi-nimestä.

Päivi-olut on osa Hello my name is -sarjaa, jossa venäläisten nimikko-olut on Vladimir, Ruotsissa nimi on luonnollisesti Ingrid ja Tanskassa Sonja.

BrewDog-oluita Suomeen maahantuova Diamond Beverages Oy tiedotti Facebook-sivuillaan nimestä. Päivi-nimeä ehdottaneet perustelivat nimivalintaa sisäministeri Päivi Räsäsellä, joka tunnetaan alkoholikielteisenä poliitikkona.

Myös Matti, Susanna, Sisu, Marja, Jari, Urho, Pekka, Krapula, Aino ja Kimmo saivat kannatusta.

BrewDog-panimon Hello My Name Is -sarjan oluet ovat erilaisilla marjoilla tai hedelmillä maustettuja Double/Imperial IPA -oluita, joihin BrewDog on hakenut  vaikutteita kohdemaista.

Päivi (8,2 %) on maustettu tyrnillä, joka antaa panimon mukaan makuun tasapainottavaa kirpeyttä. Päivi tulee Suomessa myyntiin kesäkuussa.

Omintakeisella markkinoinnillaan ja valtavalla tuotesalkullaan hämmästyttänyt panimo on tuttu muiden muassa Punk IPA - ja Hardcore IPA -oluistaan.

Panimo on lyhyen historiansa aikana valmistanut jo noin 300 erilaista olutta.

Brewdog etsii aktiivisesti yhteiskumppania Helsingissä mahdollisesti avattavaan Brewdog-baariin. Brewdogilla on ravintoloita mm. Ruotsissa, Brittein saarilla ja Brasiliassa. 

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt