ESS: Nyt puhuu maailmanmestari - näin lihamuki maistuu parhaimmalta

Julkaistu:

Lahtelainen paikallisherkku lihamuki on niittänyt suosiota jopa maailmalla asti.
Nyt lihamukisyönnin moninkertainen maailmanmestari kertoo Etelä-Suomen Sanomissa, milloin lihamuki maistuu parhaimmalta.

Mestaruuksistaan huolimatta Jani Petteri Uhrmanin perusruokavalioon lihamuki ei jutun mukaan kuulu.

- Harvoin edes muistan, kun olen mukin hakenut. Annos voi löytyä aamulla jääkaapista, mutta sillä tavoin lihamuki onkin parhaimmillaan – yön yli marinoituna ja jääkaapinkylmänä, hän kertoi Etelä-Suomen Sanomissa.

Ilta-Sanomat kirjoitti viime vuoden marraskuussa, miten brittiläisellä Vice-sivustolla esiteltiin lahtelaisherkkua lihamukia. Jos joku ei vielä lahtelaista paikallisherkkua tunne, niin se on pahvimuki, joka on täytetty kebablihalla.

Hyvässä lihamukissa on paljon lihaa. Sen lisäksi lihan seassa on kastiketta. Salaattia on hyvässä lihamukissa vähän.
 

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt