Suosikkipanimo haluaa Helsinkiin

Julkaistu:

Kovaa vautia kasvava skottipanimo Brewdog aikoo avata ravintolan Helsingissä. Siksi panimo etsii nyt yhteistyökumppania.
Brewdog tiedusteli omilla sivuillaan, minne sen haluttaisiin laajentavan ravintolatoimintaansa. Vastausvyörystä päätellen suomalaiset aktivoituivat ja antoivat äänensä Helsingille.

Ennen kuin Helsingissä avataan Brewdog-pubi, lähin menestyskonseptin ravintola löytyy Tukholmasta. Panimon mukaan Tukholman saama vastaanotto oli omiaan pohtimaan Helsinkiä. Brittein saarilla toimii jo 12 Brewdog-pubia, ja laajentumispyrkimyksiä on muillakin mantereilla.

Omintakeisella markkinoinnillaan ja valtavalla tuotesalkullaan hämmästyttänyt panimo on tuttu muiden muassa Punk IPA - ja Hardcore IPA -oluistaan. Panimo on lyhyen historiansa aikana valmistanut jo noin 300 erilaista olutta.

Mikkeller Tallinnaan?


IS:n tietojen mukaan toinen suosittu panimoyritys, tanskalainen Mikkeller, tähtää omalla baarillaan Tallinnaan. Alustavia tunnusteluja on jo käyty Tallinnassa vaikuttavan yrittäjän kanssa. Mikkellerillä on Kööpenhaminassa kaksi ravintolaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt