IS testasi grillimakkarat: Suomalaisten suosikkimakkara jäi pohjalle!

Julkaistu: , Päivitetty:

Asiantuntijaraati laittoi uutuusmakkarat järjestykseen. Katso, miten suosikkisi pärjäsi!
Makkaroiden maailmaan on ilmestynyt kesäksi jos jonkinlaista uutuutta. Asiantuntijaraati sytytti tulen Helsingin Teurastamon Ravintola Kellohallin grilliin ja kävi makujen kimppuun.

Pieni potku kutkutti parhaiten makuhermoja. Voittajaksi noussutta Wilhelm Pepperoni-Salamia kuvailtiin pirteäksi.

- Maku on täyteläinen. Miellyttävän tulinen jälkipotku, luonnehti tv-kokki Alex Nurmi.

- Koostumus on mukavan lihaisan rouhea. Maku pirteä, arvioi kokki-ravintoloitsija Antto Melasniemi.

Hyväksi kakkoseksi noussut Wotkin'sin Cheddar juustogrilleri ihastutti luonteellaan.

- Ujo juusto, pieni chili, kuvailee pohjoismaiden paras nuori kokki Ismo Sipeläinen.

- Poikkeaa perusmakkarasta, raaka-makkaran elementtejä, arvioi Helsingin ruokakulttuuristrategian projektipäällikkö Ville Relander.

- Mielenkiintoinen makkara, mukavasti luonnetta. Koostumus on lihaisa ja juusto sulaa suuhun, kehuu kotitalousopettajaksi opiskeleva elintarviketieteilijä Emmi Laitinen Ruokatiedosta.

Tämän kesän kärkikaksikoksi noustiin siis pienellä potkulla ja luonteella. Häntäpäähän jääneitä makkaroita raati luonnehti muun muassa teollisen makuiseksi ja suorastaan oudoksi tai hämäräksi. Muun muassa Kuluttaja-lehden mukaan yksi suomalaisten suosikkimakkaroista, HK:n Kabanossi jäi pohjalle. Se sijoittui toiseksi viimeisimmäksi.

Juttua muokattu klo 17.41 korjaamalla maininta HK:n Kabanossista suosituimpana makkarana. Suomen myydyin grillimakkara on Atrian Hiillos.
Se ei ollut mukana IS:n testissä.


Katso, miten raati maisteli makkarat makujärjestykseen!


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt