Ruokauutiset

Taivaallinen ateria

Julkaistu:

Yli 40 maassa kiertänyt Dinner in the Sky tarjoilee makuelämyksiä päivittäin vaihtuvien huippukeittiömestareiden johdolla Helsingin Rautatientorilla.
Ensi kesänä illallisen aikana taivaalle, toiselle esiintymistasolle, nousevat myös tunnetut jazzmuusikot, Siim Aimla (sax) & Raivo Tafenau (sax) sekä muita artisteja.

Keittiömestarit taivaalla


Yksi taivaan huippukokeista on Alexandre Gauthier. Häntä kuivaillaan yhdeksi Ranskan uuden ruokasuku-polven suunnannäyttäjistä. Ranskassa nuoreksi kokiksikin valittu Gauthier isännöi Michelin-tähdellä varustettua perheravintolaansa La Grenouillèrea, joka mainittiin myös San Pellegrinon maailman 50 parasta ravintolaa listalla ”One to Watch” -huomiolla.

Suomalaista huippuosaamista edustavat Michelin-tähtikokit Pekka Terävä, Ravintola Olosta sekä Luomon ja Pure Bistron Jouni Toivanen. Vuoden 2013 ravintolaksi valitun Chef & Sommelierin Sasu Laukkonen nousee taivaisiin jo toista kertaa.

Lisäksi Baltian arvostetuimpiin nuoriin keittiömestareihin kuuluva Mihkel Heinmets on mukana. Illallisen yhteydessä päivän menusta vastaava keittiömestari nousee yläilmoihin pöydän mukana valmistamaan ateriaa ja seurustelemaan vieraiden kanssa.

Turvallisesti vöissä



Ruokailijat istuvat tukevasti nelipistevöillä varustetuilla istuimilla ja henkilökunnan turvallisuus on valjain varmistettu. Pöytä nousee nosturin avulla 50 metrin korkeuteen ja se vie yläilmoihin 22 vieraan ohella myös neljän hengen tiimin ammattilaisia, jotka vastaavat tarjoiluista sekä turvallisuudesta. 

Talouslehti Forbes valitsi Dinner in the Skyn kymmenen erikoisimman ravintolan joukkoon. Maailman ensimmäinen pysyvä Dinner in the Sky -ravintola avataan Las Vegasiin kesällä 2013.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt