Ruokauutiset

Kiinalaisen noutopöytäkaavio yllätti Pizza Hutin: "Nachoilla yritetään pikkaisen tukea"

Julkaistu:

Kiinalainen insinööri on kehittänyt tekniikan, jolla salaattinoutopöydän antimia saa pinottua lautaselle mahdollisimman paljon.
Shen Hongrui neuvoo nälkäisiä lounastajia rakentamaan lautaselle korkean lieriön kurkuista ja porkkanoista.

Niiden avulla tehdään puolimetrinen säiliö, jonka sisään voi pinota lempiruoka-aineitaan mielin määrin.

Insinööri laati ohjeet yksi kulho, yksi täyttö -säännön kiertämiseen alun perin pekingiläisen Pizza Hutin salaattipöydälle.

Ikävä kyllä Hongruin metodista tuli niin suosittu, että Pizza Hut luopui ravintoloidensa salaattipöydistä Kiinassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Suomen Pizza Hutin operatiivinen johtaja Jarkko Mäki sanoo, että ilmiö ei ole vielä rantautunut Suomeen, mutta yksittäistapauksia pienemmässä mittakaavassa on ollut.

- Sellaista on ollut, että nachoilla yritetään pikkaisen tukea salaattikulhoa, että saadaan siitä isompi annos, mutta se on hyvin pienimuotoista.

Suomen Pizza Hutissa alkuruokasalaattia saa hakea yhden kerran, pääruokasalaattia voi santsata niin paljon kuin haluaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt