Tomin hurmaava menu: Lohta nyytissä ja paistettuna sekä itse tehty sweet chili -kastike

Tämä menu on toistaiseksi viimeinen kotigormet -menu Tomi Björckiltä. Ensi viikosta alkaen kerran viikossa herkkureseptinsä IS lukijoiden kanssa jakaa tuore keittokirjailija ja tv:n monitaituri Vappu Pimiä.

Lohi tarjoillaan dashi-wasabivoin kanssa.

4.12.2014 7:40

Tomi jatkaa uusien reseptien parissa jälleen ensi keväänä.

Viimeisessä kotigourmet -sarjassa herkutellaan lohinyyteillä, jotka dippaillaan itse tehtyyn sweet chili -kastikkeeseen. Kastiketta tulee iso määrä, joka säilyy hyvin useita viikkoja oikein säilytettynä. Jos olet tämän makean suosikkikastikkeen ystävä, kannattaakin kokeilla tätä reseptiä.

Pääruokana on paistettua lohta dashi-wasabikastikkeessa ja suu saadaan makeaksi hasselpähkinäkakulla ja karamellijäätelöllä.

Lohi-shumait höyrytetään kypsiksi bambuhöyrystimessä.

Hasselpähkinäkakku tarjoillaan karamellijäätelön kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit