400g
fetaa
4 rkl
kaupan valmista hedelmäsalsaa (esim. mango tai papaija)
kastike
1 ½ dl
luonnon jogurttia
1/2
ruukkua hienonnettua korianteria
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
vettä
½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
mustapapusalsa
1 tlk
mustapapuja (tai muita papuja)
1
pieni punasipuli
½
ruukkua hienonnettua korianteria
1
limen mehu
ripaus suolaa ja pippuria
lisäksi
salaattia
1
pieni kurkku
250 g
kirsikkatomaatteja
2
avokadoa
päälle
maissilastuja
■ Kuumenna uuni 225 asteeseen.
■ Laita fetat uunivuokaan ja sivele päälle salsaa. Paista noin 20 minuuttia, kunnes feta on saanut hieman väriä.
■ Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
■ Tee mustapapusalsa. Valuta pavut, kuori ja viipaloi punasipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
■ Paloittele kurkku ja puolita kirsikkatomaatit, kuori ja viipaloi avokado.
■ Nosta kaikki ainekset salaattivadille. Murskaa päälle maissilastuja ja tarjoa kastikkeen kanssa.