4
isoa Rosamunda-perunaa
öljyä, suolaa ja pippuria
2
(kevyesti suolalla ja pippurilla maustettua) kypsää kanan rintafileetä
100 g
tuorejuustoa
2 rkl
vihreää pestoa
lisäksi
3 rkl
voita
2 rkl
pinjansiemeniä
basilikan lehtiä
■ Kuumenna uuni 220 asteeseen. Pese ja kuivaa perunat huolellisesti. Pistele perunoihin reikiä ja hiero pintaan hieman öljyä, suolaa ja pippuria. Kypsennä 20 minuuttia. Laske lämpö 180 asteeseen ja jatka kypsentämistä vielä noin 40 minuuttia.
■ Revi/leikkaa broilerin rintafileet suikaleiksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pesto.
■ Halkaise perunat ja sekoita sisusta lusikalla. Lusikoi voita sisään ja sekoita tasaiseksi. Täytä perunat kanatäytteellä.
■ Ripottele pinnalle pinjansiemeniä ja basilikan lehtiä.