Kana-hummuskulho

Nopea kulho pohjaa kaupan valmiiseen hummukseen, josta pyöräytetään myös kastike.

Kulhoruoka on kuin lämmin ruoka ja salaatti yhdessä – raikas ja ruokaisa arjen pelastaja.

7.2. 9:08
Määrä2
Valmistusaika20 minuuttia
  • 250 g

    kaupan valmista hummusta

  • 1

    sitruunan mehu ja kuoriraaste

  • vettä

  • 1 ½ dl

    ateriavehnää (tai muita ateriajyviä)

  • 2

    broilerin kypsää rintafileetä

  • 1

    avokado

  • 1

    pieni punasipuli

  • 2 dl

    babypinaattia (tai salaattia)

  • granaattiomenan siemeniä

■ Keitä ateriavehnä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

■ Ota 2 rkl hummusta sivuun ja sekoita joukkoon sitruunan mehu, kuoriraaste ja sen verran vettä, että saat juoksevan kastikkeen. Kääntele kypsien ateriajyvien joukkoon.

■ Viipaloi broileri, kuori ja lohkoa avokado, kuori ja leikkaa punasipuli renkaiksi.

■ Nosta ateriajyvät kahden kulhon pohjalle ja nosta päälle broileria, avokadoa, punasipulia, babypinaattia, granaattiomenan siemeniä ja loppu hummus.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit