250 g
kaupan valmista hummusta
1
sitruunan mehu ja kuoriraaste
vettä
1 ½ dl
ateriavehnää (tai muita ateriajyviä)
2
broilerin kypsää rintafileetä
1
avokado
1
pieni punasipuli
2 dl
babypinaattia (tai salaattia)
granaattiomenan siemeniä
■ Keitä ateriavehnä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
■ Ota 2 rkl hummusta sivuun ja sekoita joukkoon sitruunan mehu, kuoriraaste ja sen verran vettä, että saat juoksevan kastikkeen. Kääntele kypsien ateriajyvien joukkoon.
■ Viipaloi broileri, kuori ja lohkoa avokado, kuori ja leikkaa punasipuli renkaiksi.
■ Nosta ateriajyvät kahden kulhon pohjalle ja nosta päälle broileria, avokadoa, punasipulia, babypinaattia, granaattiomenan siemeniä ja loppu hummus.