1
(puna)sipuli
3
valkosipulinkynttä
200 g
chorizoa pötkössä
1 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
harissaa
1 tl
sokeria
1 tl
fenkolinsiemeniä
½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
1 ps
(500 g) gnoccheja
2 tlk
tomaattimurskaa
125 g
pieniä mozzarellapalloja
½
ruukkua basilikan lehtiä
(päälle)
(½ ruukkua basilikan lehtiä)
■ Kuumenna uuni 225 asteeseen.
■ Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja paloittele chorizo pieneksi.
■ Paista chorizoa omassa rasvassaan muutaman minuutin ajan. Lisää sipuli ja jatka pari minuuttia, lisää vielä valkosipuli, harissa ja mausteet ja jatka 3 minuuttia.
■ Keitä sillä aikaa gnocchit kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
■ Kääntele gnocchit, chorizo-sipuliseos, tomaattimurskat, mozzarellapallot ja basilikan lehdet keskenään ja kaada uunivuokaan.
■ Kypsennä noin 10 minuuttia. (Hienonna pinnalle lisää basilikaa)