200 g
voita
200 g
tummaa suklaata
50 g
maitosuklaata
50 g
valkosuklaata
3
kananmunaa
3 dl
sokeria
1 1/2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaakaojauhetta
200 g
sulatettuja pakastevadelmia
■ Kuumenna uuni 175 asteeseen.
■ Paloittele tumma suklaa ja voi lämmönkestävään kulhoon ja sulata vesihauteessa kattilan päällä. Sekoita tasaiseksi.
■ Vuoraa suorakaiteen muotoinen (noin 25 * 35 cm) uunivuoka runsaalla leivinpaperilla.
■ Paloittele maitosuklaa ja valkosuklaa.
■ Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Kääntele varovasti hieman jäähtynyt suklaa-voiseos munavaahdon sekaan.
■ Sekoita keskenään jauhot ja kaakaojauhe, siivilöi taikinaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
■ Kääntele lopuksi sekaan lopuksi maito- ja valkosuklaapalat sekä 100 g vadelmia.
■ Kaada taikina vuokaan ja laita loput vadelmat päälle. Kypsennä 30 minuuttia, browniet saavat jäädä kosteiksi.