Kolmen suklaan vadelma-browniet

Mikä on parasta: tumma suklaa, maitosuklaa vai valkosuklaa? Ei tarvitse päättää, sillä näihin brownieihin laitetaan kaikkia!

Brownien paistamisessa saa olla valppaana, jotta se ei kuivu. Mieluummin liian raaka kuin liian kypsä.

7.2. 8:31
Määrä16 palaa
Valmistusaika1 tunti
  • 200 g

    voita

  • 200 g

    tummaa suklaata

  • 50 g

    maitosuklaata

  • 50 g

    valkosuklaata

  • 3

    kananmunaa

  • 3 dl

    sokeria

  • 1 1/2 dl

    vehnäjauhoja

  • 1 dl

    kaakaojauhetta

  • 200 g

    sulatettuja pakastevadelmia

■ Kuumenna uuni 175 asteeseen.

■ Paloittele tumma suklaa ja voi lämmönkestävään kulhoon ja sulata vesihauteessa kattilan päällä. Sekoita tasaiseksi.

■ Vuoraa suorakaiteen muotoinen (noin 25 * 35 cm) uunivuoka runsaalla leivinpaperilla.

■ Paloittele maitosuklaa ja valkosuklaa.

■ Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Kääntele varovasti hieman jäähtynyt suklaa-voiseos munavaahdon sekaan.

■ Sekoita keskenään jauhot ja kaakaojauhe, siivilöi taikinaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

■ Kääntele lopuksi sekaan lopuksi maito- ja valkosuklaapalat sekä 100 g vadelmia.

■ Kaada taikina vuokaan ja laita loput vadelmat päälle. Kypsennä 30 minuuttia, browniet saavat jäädä kosteiksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit