Pohja
50 g
suklaakeksejä
Nutellakerros
2 dl
kuohukermaa (tai vispikermaa)
2 rkl
nutellaa
Maitosuklaakerros
1 dl
kuohukermaa
100 g
maitosuklaata
Lisäksi
1 dl
hasselpähkinöitä
■ Rouhi suklaakeksit ja jaa annosmaljojen pohjalle.
■ Vatkaa kerma ja nutella sähkövatkaimella kuohkeaksi. Levitä keksimurujen päälle ja siirrä hetkeksi jääkaappiin.
■ Kuumenna 1 dl kuohukermaa lähes kiehuvaksi. Siirrä levyltä ja paloittele maitosuklaa joukkoon. Anna olla koskematta 5 minuutin ajan. Sekoita tasaiseksi. Jaa maljoihin nutellakerroksen päälle ja anna vetäytyä jääkaapissa parin tunnin ajan.
■ Rouhi ja paahda hasselpähkinät kuivalla kuumalla pannulla. Koristele jälkkärit hasselpähkinöillä.