Nutellajälkkäri

Helppo kerrosjälkkäri syntyy suklaakekseistä, kaupan valmiista hasselpähkinälevitteestä ja maitosuklaasta.

Voit halutessasi tehdä vielä yhden kerroksen jälkiruokaan. Vatkaa paahdettujen hasselpähkinöiden päälle kermavaahtoa ja mausta vaniljasokerilla. Koristele jälkkäri suklaakeksimuruilla.

7.2. 8:27
Määrä6
Valmistusaika25 minuuttia + tekeytyminen 2 tuntia

Pohja

  • 50 g

    suklaakeksejä

Nutellakerros

  • 2 dl

    kuohukermaa (tai vispikermaa)

  • 2 rkl

    nutellaa

Maitosuklaakerros

  • 1 dl

    kuohukermaa

  • 100 g

    maitosuklaata

Lisäksi

  • 1 dl

    hasselpähkinöitä

■ Rouhi suklaakeksit ja jaa annosmaljojen pohjalle.

■ Vatkaa kerma ja nutella sähkövatkaimella kuohkeaksi. Levitä keksimurujen päälle ja siirrä hetkeksi jääkaappiin.

■ Kuumenna 1 dl kuohukermaa lähes kiehuvaksi. Siirrä levyltä ja paloittele maitosuklaa joukkoon. Anna olla koskematta 5 minuutin ajan. Sekoita tasaiseksi. Jaa maljoihin nutellakerroksen päälle ja anna vetäytyä jääkaapissa parin tunnin ajan.

■ Rouhi ja paahda hasselpähkinät kuivalla kuumalla pannulla. Koristele jälkkärit hasselpähkinöillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit