Helppo penne arrabbiata

Varma keino säästää ruokalaskussa on vähentää lihansyöntiä ja hävikkiä. Helppoon vegaaniseen arkipastaan uppoaa säilyketomaattia, eikä hävikkiä jää edes tomaatin kantojen verran.

Helppo ja terveellinen tomaattipasta syntyy säilyketomaateista. Tomaattimurskassa on jopa enemmän lykopeenia, eli terveydelle tärkeää antioksidanttia kuin tuoreissa tomaateissa.

20.10. 10:56
Määrä2
Valmistusaika35 minuuttia
  • 300 g

    (penne)pastaa

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 2 tl

    chilihiutaleita

  • 3 rkl

    tomaattipyreetä

  • 1 tlk

    tomaattimurskaa

  • ½ tl

    suolaa

  • 2 tl

    vaahterasiirappia (tai hunajaa)

Lisäksi

  • tuoretta basilikaa ja (vegaanista) parmesaania)

■ Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota valkosipulia ja chilihiutaleita noin minuutin ajan.

■ Lisää tomaattipyree ja jatka paistamista 3 minuutin ajan.

■ Lisää tomaattimurska, suola ja vaahterasiirappi. Hauduta kannen noin 20 minuuttia.

■ Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, säästä 1 dl pastan keitinvettä. Lisää kastikkeeseen ja kääntele pastaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit