Chorizo-pinaattipannari

Suolainen piirakka ja raikas salaatti. Takuuvarma valinta ruokaisaksi iltapalaksi. Suolainen pannari päästää kuitenkin tekijänsä huomattavasti piirakkaa helpommalla.

Saat vielä yhden herkullisuuskertoimen lisää, kun paistat seuraavana päivänä pannaripalat pannulla rapeaksi.

11.10. 19:14
Määrä1 pellillinen
ValmistusaikaValmistusaika 1 tunti 10 minuuttia
  • 4

    kananmunaa

  • 1 litra

    maitoa

  • 5½ dl

    vehnäjauhoja

  • ½ tl

    suolaa

  • ½ tl

    jauhettua savupaprikaa

  • ½ dl

    sulatettua voita

lisäksi

  • 1 pötkö

    (noin 200 g) chorizoa

  • 1 rkl

    oliiviöljyä

  • 1

    sipuli

  • 60 g

    babypinaattia

päälle

  • 150 g

    raastettua manchegoa (tai muuta voimakasta juustoa)

■ Vatkaa munat ja maito keskenään. Sekoita keskenään kuivat ainekset ja sulata voi. Sekoita kaikki yhteen tasaiseksi taikinaksi. Anna turvota 30 minuuttia.

■ Kuumenna öljy pannulla. Kuori ja kuutioi chorizo ja sipuli. Paista ensin chorizoa pannulla muutaman minuutin ajan, lisää sipuli ja jatka pari minuuttia. Lisää lopuksi babypinaatin lehdet ja pyöräytä tasaiseksi. Anna hieman jäähtyä.

■ Sekoita chorizo-pinaattiseos turvonneeseen taikinaan ja kaada leivinpaperin päälle uunipannulle. Raasta juusto ja ripottele pinnalle.

■ Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 25 minuuttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit