Gluteeniton persikka-clafoutis

Ihana clafoutis on suomalaisen pannukakun ja ranskalaisen uunivanukkaan rakkauslapsi.

Ranskalaiseen pannariin upotetaan kauden hedelmiä tai marjoja ja syödään vaniljajäätelön kanssa.

11.10. 19:09
Määrä8
ValmistusaikaValmistusaika 1 tunti 10 minuuttia
  • 150 g

    mantelijauhoja

  • 1 1/2 dl

    gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta

  • 2 1/2 dl

    sokeria

  • ripaus suolaa

  • 3

    kananmunaa

  • 1

    keltuainen

  • 4 dl

    kuohukermaa

  • 200 g

    (kuorittuja) persikan paloja (tai muita kauden hedelmiä)

■ Kuumenna uuni 175 asteeseen.

■ Sekoita kuivat ainekset keskenään. Vatkaa munat, keltuainen ja kerma keskenään. Kääntele kuivat ja kosteat ainekset keskenään ja kaada voideltuun piirakkavuokaan. Kuori ja paloittele persikat pinnalle.

■ Kypsennä noin 45 minuuttia, kunnes, kunnes clafoutis on kokonaan hyytynyt.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit