Sushikulho

Kaikki sushin ihanat maut on koottu samaan kulhoon.

Sushi on ihanaa, mutta kuka jaksaa näperrellä rullia? Sushikulho tarjoaa sushin ihanuuden ilman askartelun vaivaa.

12.9. 13:36
Määrä2 annosta
ValmistusaikaValmistusaika 25 minuuttia
  • 3 dl

    sushiriisiä

  • 400 g

    lohta

  • 2

    avokadoa

  • 1

    sitruunan mehu

  • 1 ½ rkl

    soijakastiketta

  • 1 ½ rkl

    seesaminsiemeniä

  • ½ tl

    suolaa

Lisäksi

  • kevätsipulia ja seesaminsiemeniä (sekä sushi-inkivääriä ja wasabia)

■ Huuhdo riisi huolella lävikössä, kunnes vesi on kirkasta. Valuta ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan, nippa nappa kypsäksi. Siirrä levyltä, mutta jätä kannen alle tekeytymään.

■ Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi ja kuori ja viipaloi avokadot. Kaada tasaisesti päälle sitruunan mehu ja soijakastike. Marinoi 10 minuuttia jääkaapissa.

■ Valuta marinadi lautaselta riisin joukkoon ja lisää suola. Kääntele tasaiseksi. Jaa riisi kulhoihin. Lisää kalaa, avokadoa, kevätsipulia, seesaminsiemeniä ja halutessasi sushi-inkivääriä ja wasabia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit