Japanilaiset lohihodarit

Herkkuhodarit täytetään misolohella, wasabimajoneesilla, retiisillä ja kevätsipulilla.

Hodarit voi tehdä myös vegeversiona. Leikkaa 300 g kylmäsavutofua nakin kokoisiksi ”puikoiksi”, pyöritä misoseoksessa ja paista pannulla tilkassa öljyä rapeaksi.

Määrä6 kpl
ValmistusaikaValmistusaika 30 minuuttia
  • 300 g

    lohta

  • ripaus suolaa

misoseos

  • 2 tl

    misotahnaa

  • 2 tl

    limen mehua

  • 2 tl

    soijakastiketta

  • 2 tl

    sokeria

wasabimajoneesi

  • 1 dl

    majoneesia

  • ½ rkl

    wasabia

  • ½ rkl

    sitruunamehua

lisäksi

  • 6

    hotdogsämpylää

retiisiä ja kevätsipulia

■ Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta kala kevyesti suolalla. Sekoita misoseoksen ainekset keskenään ja valele kalalle. Kypsennä noin 20 minuuttia, kunnes kala on kypsää, mutta sisältä hieman punertavaa.

■ Sekoita wasabimajoneesin ainekset keskenään.

■ Lämmitä hodarisämpylät ja täytä lohella, wasabimajoneesilla, retiisillä ja kevätsipulilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit