400 g
(käsiteltyä) vihreää parsaa
1
iso sipuli
1 l
kasvislientä
2 rkl
oliiviöljyä
300 g
pientä pastaa
½
sitruunan kuoriraaste
suolaa ja pippuria
päälle
100 g
fetaa
(raastettua parmesaania)
■ Poista parsoista kovat kannat ja kuori tarvittaessa, paloittele. Kuori ja hienonna sipuli.
■ Kiehauta kasvisliemi ja pidä lämpimänä liedellä.
■ Kuumenna öljy isolla paistinpannulla. Paista sipulia muutaman minuutin ajan. Lisää kuiva pasta ja kauhallinen kasvislientä. Lisää lientä aina sitä mukaan, kun pasta imee sen.
■ Lisää parsapalat, kun keittoaikaa on jäljellä noin 4 minuuttia (kokonaiskeittoaika on noin 20 minuuttia).
■ Raasta lopuksi joukkoon sitruunan kuorta ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. (Kasvisliemien suolaisuus vaihtelee)
■ Murustele annosten päälle fetaa (ja raasta vielä parmesaania).