Rapea parsa-pekonisalaatti

Yksinkertaisen ihana parsa-pekonisalaatti maistuu sellaisenaan, mutta myös esimerkiksi grillilihojen lisukkeena.

Parsa ja pekoni ne yhteen soppii!

Määrä4 annosta
ValmistusaikaValmistusaika 25 minuuttia
  • 500 g

    (vihreää tai vihreää ja valkoista) parsaa

  • 140 g

    pekonikuutioita

  • 2 rkl

    voita

  • 1

    pieni purjo

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 1

    sitruunan kuoriraaste

  • ½

    appelsiinin kuoriraaste

  • 4 rkl

    pinjansiemeniä

■ Poista parsoista kovat kannat ja kuori (erityisesti valkoiset) parsat tyvestä alaspäin. Paloittele.

■ Laita pekoni kuivalle pannulle ja paista rapeaksi. Huuhdo ja suikaloi sillä aikaa purjo, kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

■ Lisää voi, parsapalat ja purjo ja paista noin 5 minuuttia, lisää valkosipuli loppuvaiheessa.

■ Raasta lopuksi pestyjen sitrusten kuoriraasteet joukkoon ja ripottele pinnalle (paahdettuja) pinjansiemeniä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit