Italoburgerit

Supermehevä herkkuburgeri yhdistää kaksi suurta ruokatrendiä: pankojauhoilla leivitetyn ja runsaassa öljyssä rapeaksi paistetun kanafileen sekä italomaut.

Uusi lempipurilaisesi on täytetty italialaisittain.

12.5. 10:11
Määrä6 annosta
ValmistusaikaValmistusaika 35 minuuttia
  • 6

    broilerin ohutfileetä

  • 4 rkl

    pestoa

  • 1

    kananmuna

  • 2 1/2 dl

    pankojauhoja

paistamiseen

  • 2

    dl öljyä

lisäksi

  • 125 g

    mozzarellaa

  • 12

    viipaletta aurinkokuivattuja tomaattia

  • 6

    burgersämpylää

  • 1/2

    ruukkua tuoretta basilikaa

parmesaanimajoneesi

  • 25 g

    raastettua parmesaania

  • ¾ dl

    majoneesia

  • 1 rkl

    sitruunamehua

■ Tee parmesaanimajoneesi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Sivele broilerin ohutfileet pestolla molemmin puolin. Mittaa lautaselle kananmuna ja riko sen rakenne, mittaa pankojauhot toiselle lautaselle. Kasta fileet ensin kananmunaan ja sen jälkeen pankojauhoihin.

■ Kuumenna runsaasti öljyä paistinpannulla. Paista fileitä (erissä) noin 4 minuuttia per puoli, kunnes fileet ovat kypsiä ja kullanruskeita.

■ Siirrä sivuun ja pidä lämpimänä.

■ Viipaloi mozzarella, valuta aurinkokuivatut tomaatit. Lämmitä sämpylät. Voitele molemmat puolikkaat parmesaanimajoneesilla. Täytä broilerilla, mozzarellalla, aurinkokuivatulla tomaatilla ja basilikan lehdillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit