6
broilerin ohutfileetä
4 rkl
pestoa
1
kananmuna
2 1/2 dl
pankojauhoja
paistamiseen
2
dl öljyä
lisäksi
125 g
mozzarellaa
12
viipaletta aurinkokuivattuja tomaattia
6
burgersämpylää
1/2
ruukkua tuoretta basilikaa
parmesaanimajoneesi
25 g
raastettua parmesaania
¾ dl
majoneesia
1 rkl
sitruunamehua
■ Tee parmesaanimajoneesi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Sivele broilerin ohutfileet pestolla molemmin puolin. Mittaa lautaselle kananmuna ja riko sen rakenne, mittaa pankojauhot toiselle lautaselle. Kasta fileet ensin kananmunaan ja sen jälkeen pankojauhoihin.
■ Kuumenna runsaasti öljyä paistinpannulla. Paista fileitä (erissä) noin 4 minuuttia per puoli, kunnes fileet ovat kypsiä ja kullanruskeita.
■ Siirrä sivuun ja pidä lämpimänä.
■ Viipaloi mozzarella, valuta aurinkokuivatut tomaatit. Lämmitä sämpylät. Voitele molemmat puolikkaat parmesaanimajoneesilla. Täytä broilerilla, mozzarellalla, aurinkokuivatulla tomaatilla ja basilikan lehdillä.