Välimerellinen halloumipyttipannu

Pyttipannu goes Välimeri, kun perunoiden joukkoon lisää halloumia, oliiveja ja oreganoa.

Tarjoa pyttipannu tulisen ketsupin kanssa.

Määrä2 annosta
ValmistusaikaValmistusaika 40 minuuttia
  • 2 rkl

    + 1 rkl öljyä

  • 600 g

    perunoita

  • 1

    sipuli

  • 1 tl

    kuivattua oreganoa

  • ½ tl

    suolaa

  • ½ tl

    jauhettua paprikaa

  • ½ dl

    mustia (kivettömiä) oliiveja

  • 1 pkt

    (noin 150 g) halloumityyppistä juustoa (esim. Juustoportin Halla)

  • 2

    kananmunaa

Lisäksi

  • 2 rkl

    srirachaa

  • 2 rkl

    ketsuppia

■ Harjaa ja paloittele perunat. (Esikeitä halutessasi kiehuvassa vedessä 5-10 minuuttia, kunnes ne ovat lähes kypsiä.)

■ Kuumenna öljy pannulla ja ruskista perunoita 10-15 minuuttia, kuori ja hienonna sipuli loppuvaiheessa mukaan. Mausta ja kääntele oliivit sekaan. Siirrä perunaseos toiselle puolelle pannua.

■ Paloittele juusto, lisää öljyä ja paista palat vapaalla pannunpuoliskolla kullanruskeaksi. Kääntele perunoiden ja oliivien joukkoon. Tee pannulle koloja seoksen keskelle ja riko kananmunat siihen. Kypsennä noin 5 minuuttia, kunnes valkuaiset ovat hyytyneet.

■ Sekoita sriracha ja ketsuppi keskenään ja tarjoa pyttipannun kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit