2 rkl
+ 1 rkl öljyä
600 g
perunoita
1
sipuli
1 tl
kuivattua oreganoa
½ tl
suolaa
½ tl
jauhettua paprikaa
½ dl
mustia (kivettömiä) oliiveja
1 pkt
(noin 150 g) halloumityyppistä juustoa (esim. Juustoportin Halla)
2
kananmunaa
Lisäksi
2 rkl
srirachaa
2 rkl
ketsuppia
■ Harjaa ja paloittele perunat. (Esikeitä halutessasi kiehuvassa vedessä 5-10 minuuttia, kunnes ne ovat lähes kypsiä.)
■ Kuumenna öljy pannulla ja ruskista perunoita 10-15 minuuttia, kuori ja hienonna sipuli loppuvaiheessa mukaan. Mausta ja kääntele oliivit sekaan. Siirrä perunaseos toiselle puolelle pannua.
■ Paloittele juusto, lisää öljyä ja paista palat vapaalla pannunpuoliskolla kullanruskeaksi. Kääntele perunoiden ja oliivien joukkoon. Tee pannulle koloja seoksen keskelle ja riko kananmunat siihen. Kypsennä noin 5 minuuttia, kunnes valkuaiset ovat hyytyneet.
■ Sekoita sriracha ja ketsuppi keskenään ja tarjoa pyttipannun kanssa.