Lammas-kikhernepullat

Nämä lammaslihapullat maistuvat ihanalta myös pastakastikkeessa. Kippaa joukkoon purkillinen tomaattimurskaa ja kääntele keitetyn spagetin kanssa.

Soseutettu kikherne korvaa korppujauhon ja kananmunan lihapullataikinassa, ja lopputuloksena on älyttömän mehevä lihapulla. Kokeile, jollet usko!

12.4. 12:37
Määrä4 annosta
ValmistusaikaValmistusaika 30 minuuttia
  • 1

    sipuli

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • ½ dl

    oliiviöljyä

  • 1 tlk

    kikherneitä

  • 400 g

    karitsanjauhelihaa

  • 2 tl

    jeeraa

  • 1 tl

    suolaa

  • 1 tl

    jauhettua korianteria

  • 1/2 tl

    chilihiutaleita

  • ¾

    ruukku hienonnettua korianteria

paistamiseen

  • voita

Lisäksi

  • pitaleipää tai wrappeja, valmistsatsikia, yrttejä, tomaattia ja retiisiä

■ Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota sipulia ja valkosipulia noin 5 minuuttia. Anna hieman jäähtyä.

■ Soseuta kikherneet sauvasekoittimella. Sekoita sose, jauheliha, mausteet ja hienonnettu korianteri keskenään tasaiseksi massaksi. Pyöritä kostein sormin pulliksi ja paista runsaassa voissa paistinpannulla kypsäksi.

■ Tarjoa esimerkiksi wrapin tai pitaleivän sisällä tsatsikin, yrttien ja kasvisten kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit