1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
½ dl
oliiviöljyä
1 tlk
kikherneitä
400 g
karitsanjauhelihaa
2 tl
jeeraa
1 tl
suolaa
1 tl
jauhettua korianteria
1/2 tl
chilihiutaleita
¾
ruukku hienonnettua korianteria
paistamiseen
voita
Lisäksi
pitaleipää tai wrappeja, valmistsatsikia, yrttejä, tomaattia ja retiisiä
■ Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota sipulia ja valkosipulia noin 5 minuuttia. Anna hieman jäähtyä.
■ Soseuta kikherneet sauvasekoittimella. Sekoita sose, jauheliha, mausteet ja hienonnettu korianteri keskenään tasaiseksi massaksi. Pyöritä kostein sormin pulliksi ja paista runsaassa voissa paistinpannulla kypsäksi.
■ Tarjoa esimerkiksi wrapin tai pitaleivän sisällä tsatsikin, yrttien ja kasvisten kera.