Kimchihodarit

Helposti mukana kulkeva, hieman tulinen kimchisalsa tekee hodarista luksusevään.

Ulkona syöty ruoka maistuu aina vähän paremmalta. Nakkien lämmitys onnistuu talvellakin tulipaikoilla.

12.4.2022 12:21
Määrä6 kpl
ValmistusaikaValmistusaika 20 minuuttia
  • 6

    hotdogsämpylää

  • 6

    nakkia

Kimchisalsa

  • 5 rkl

    kimchiä

  • 2

    kevätsipulia

  • 1

    ruukku korianteria

  • ¼

    punainen paprika

  • ¼

    kurkku

  • 2 rkl

    seesaminsiemeniä

Lisäksi

  • 1 dl

    majoneesia

  • 1 tl

    misotahnaa

■ Tee kimchisalsa. Valuta ja hienonna kimchi. Hienonna kevätsipuli ja korianteri. Paloittele paprika ja kurkku pieneksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

■ Kuumenna nakit (ja sämpylät).

■ Tarjoa kimchisalsan ja (misotahnalla maustetun) majoneesin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit