Hummus ja misokikherneet

Kikherneen ylin ystävä pyöräyttää herkulliset misokikherneet seuraksi kikhernedippi hummukselle.

Miten purkista ja tölkistä voikin saada jotain näin hyvää?

25.2. 12:15
Määrä2 annosta
ValmistusaikaValmistusaika 30 minuuttia
  • 1 tlk

    kikherneitä

misoöljy

  • 2 rkl

    seesamiöljyä

  • 1 rkl

    vaaleaa misotahnaa

  • 2 tl hunajaa

  • 1 tl srirachaa

Lisäksi

  • 2 rs

    (´a noin 250 g) kaupan valmishummusta

■ Kuumenna uuni 200 asteeseen.

■ Valuta, huuhtele ja kuivaa kikherneet huolella. Sekoita misoöljyn ainekset huolella keskenään ja kääntele kikherneisiin.

■ Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda noin 10 minuuttia. Kääntele kikherneitä ja paahda toiset 10 minuuttia, kunnes kikherneet ovat saaneet väriä ja ovat rapeita.

■ Tarjoa kaupan valmishummuksen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit