Kirsikkatomaatti-harissapasta

Kun nälkä on ylimmillään, säilyke saapuu hätiin. Säilötyt kirsikkatomaatit ovat todellinen luksustuote - muonavaraston tähti!

Yksinkertaisen nerokas pasta luottaa säilyketomaattien lisäksi voihin, harissatahnaan ja yrtteihin.

21.2. 12:03
Määrä4 annosta
ValmistusaikaValmistusaika 15 minuuttia
  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 75 g

    voita

  • ½

    ruukkua korianteria

  • ½

    ruukkua minttua

  • 2 tl

    harissatahnaa

  • 2 tlk

    säilöttyjä kirsikkatomaatteja

  • 2 tl

    punaviinietikkaa

  • ½ tl

    suolaa

  • ½ tl

    rouhittua mustapippuria

Lisäksi

  • 400 g

    pastaa

■ Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

■ Kuumenna 25 g voita pannulla. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Paista 3 minuutin ajan voissa pannulla. Lisää loput 50 grammaa voita ja harissatahna. Kippaa joukkoon kirsikkatomaatit ja hienonna yrtit pannulle. Paista sillä aikaa voissa, kun pasta kiehuu. Mausta punaviinietikalla, suolalla ja pippurilla.

■ Valuta pasta ja kääntele kastikkeeseen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit