Treenaajan tonnikalapatongit

Leipä on liikkujalle erinomainen välipala kuitu- ja energiapitoisuutensa ansiosta.

Mehukas, täytetty patonki on leipien leipä.

20.1. 13:25
Määrä4 annosta
ValmistusaikaValmistusaika 25 minuuttia
  • 1

    täysjyväpatonki

  • 4 rkl

    majoneesia

  • 2 rkl

    harissaa

Lisäksi

  • 2

    keitettyä kananmunaa

  • 1 tlk

    (MSC-sertifioitua) tonnikalaa öljyssä

  • 1

    tomaatti

  • ½

    punasipuli

  • ½ dl

    vihreitä oliivirenkaita

  • ½ dl

    minikurkkuja

  • 2 rkl

    hienonnettua lehtipersiljaa

■ Leikkaa patonki 4 osaan ja halkaise palat.

■ Sekoita majoneesi ja harissa keskenään.

■ Keitä kananmunat koviksi, anna jäähtyä ja viipaloi.

■ Valuta tonnikala. Viipaloi/kuutioi tomaatti, kuori ja leikkaa punasipuli renkaiksi. Valuta oliivit ja minikurkut. Hienonna lehtipersilja.

■ Voitele patonginpalat molemmin puolin harissamajoneesilla. Täytä lopuilla aineksilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit