2
kananmunaa
2 tl
srirachaa
50 g
lehtikaalia
125 g
kirsikkatomaatteja
50 g
vuohenjuustoa
Paistamiseen
öljyä
Lisäksi
2
(täysjyväistä) tortillalettua
1
pieni avokado
■ Vatkaa kananmunat ja sriracha keskenään. Leikkaa lehtikaalista kovat ruodit ja hienonna se. Puolita/viipaloi kirsikkatomaatit.
■ Kuumenna öljy pannulla ja paista lehtikaalia muutama minuutti, kunnes se pehmenee, lisää kirsikkatomaatit loppuvaiheessa. Murustele vuohenjuusto päälle. Siirrä lehtikaali-tomaattiseos toiselle puolelle pannua, alenna lämpötilaa ja lisää öljyä tyhjälle puolelle. Kaada sriracha-munaseos tyhjälle puolelle anna olla koskematta 30 sekuntia. Kokoa hyytynyttä munamassaa reunoilta keskelle ja riko sitä puuhaarukalla. Älä anna seoksen ruskistua.
■ Kuori ja viipaloi avokado. Lämmitä tortillaletut kuivalla kuumalla pannulla ja täytä sriracha-kokkelilla, vuohenjuusto-kasvisseoksella ja avokadoviipaleilla. Kääri ja nauti heti.