150 g
varsiparsakaalia
½ dl
vettä
250 g
(täysjyväistä) valmisriisiä
2 rkl
hienonnettua sushi-inkivääriä
Lisäksi
200 g
naudan lehtipihviä tai minuuttipihvejä
suolaa ja pippuria
Paistamiseen
öljyä
Päälle
kevätsipulia
■ Paloittele varsiparsakaali. Mittaa vesi kulhoon, lisää parsakaali ja Laita mikroaaltouuniin 3 minuutiksi.
■ Hienonna sushi-inkivääri ja sekoita parsakaalin joukkoon. Kääntele sekaan myös riisi. Kypsennä vielä noin 2 minuuttia, kunnes riisi ja parsakaalit ovat kypsiä. Jaa riisiseos kahteen kulhoon.
■ Paista sillä aikaa minuuttipihvit öljyssä kuumalla pannulla noin minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla ja leikkaa suikaleiksi. Nosta kulhojen päälle. Hienonna pinnalle kevätsipulia.