Pihvi-parsakaalikulho

Alle vartissa valmistuva kulhoruoka on kuntoilijalle täydellinen ateria.

Lihaa, riisiä ja kasviksia. Yksinkertaisuudessaan nerokas välipalakulho täyttää ihanasti.

20.1. 12:54
Määrä2 annosta
ValmistusaikaValmistusaika 10 minuuttia
  • 150 g

    varsiparsakaalia

  • ½ dl

    vettä

  • 250 g

    (täysjyväistä) valmisriisiä

  • 2 rkl

    hienonnettua sushi-inkivääriä

Lisäksi

  • 200 g

    naudan lehtipihviä tai minuuttipihvejä

  • suolaa ja pippuria

Paistamiseen

  • öljyä

Päälle

  • kevätsipulia

■ Paloittele varsiparsakaali. Mittaa vesi kulhoon, lisää parsakaali ja Laita mikroaaltouuniin 3 minuutiksi.

■ Hienonna sushi-inkivääri ja sekoita parsakaalin joukkoon. Kääntele sekaan myös riisi. Kypsennä vielä noin 2 minuuttia, kunnes riisi ja parsakaalit ovat kypsiä. Jaa riisiseos kahteen kulhoon.

■ Paista sillä aikaa minuuttipihvit öljyssä kuumalla pannulla noin minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla ja leikkaa suikaleiksi. Nosta kulhojen päälle. Hienonna pinnalle kevätsipulia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit