Juusto-pekoniskoffinit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Juusto-pekoniskoffinit

Brittiläisestä iltapäiväteestä tulevat mieleen kerrostarjottimet ja kukkakuvioidut posliinikupit. Ja tietysti herkulliset pikkusuolaiset.

Mikä ihmeen skoffini? No tietysti skonssien ja muffinien rakkauslapsi!

11.1. 10:08
Määrä12 kpl
Valmistusaika45 minuuttia
  • 1 pkt

    (140 g) pekonia

  • 3 rkl

    hienonnettua persiljaa

  • 4 dl

    vehnäjauhoja

  • 1 ½ tl

    leivinjauhetta

  • 1/2 tl

    suolaa

  • 100 g

    huoneenlämpöistä voita

  • 1 ½ dl

    maitoa

  • ½ dl

    rypsiöljyä

  • 1

    kananmuna

  • 150 g

    raastettua cheddaria

■ Kuumenna uuni 200 asteeseen.

■ Paista pekoni kuivalla kuumalla pannulla rapeaksi. Hienonna veitsellä. Hienonna myös persilja.

■ Sekoita kuivat ainekset keskenään. Nypi voi sormin joukkoon muruseokseksi.

■ Vatkaa toisessa kulhossa, maito, öljy ja kananmuna. Sekoita voi-jauhoseokseen. Kääntele joukkoon pekonimurut, juustoraaste ja hienonnettu persilja.

■ Jaa taikina muffinipellin koloihin. Paista noin 22 minuuttia, kunnes skoffinit ovat kullanruskeita. Tarjoa voin kanssa vastapaistettuina ja lämpiminä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit