Bountybrowniet - Reseptit - Ilta-Sanomat

Bountybrowniet

Nämä gluteenittomat kookosbrowniet ovat aikuiseen makuun.

Ihanan tummasuklaiset browniet valmistetaan tutuista patukoista.

30.11.2021 18:10
Määrä16 kpl
ValmistusaikaValmistusaika 1 tunti + taikinalevyn jäähtyminen
  • 4

    (á 57 g) Bounty-patukkaa

  • 150 g

    tummaa suklaata

  • 1 dl

    kookosöljyä

  • 2 dl

    sokeria

  • 3

    kananmunaa

  • 1 dl

    kaakaojauhetta

  • ¾ dl

    gluteenitonta jauhoseosta tai kaurajauhoja

Päälle

  • 50 g

    maitosuklaata

  • 1

    (á 57 g) Bounty-patukka

  • kookoslastuja

■ Kuumenna uuni 175 asteeseen. Vuoraa noin 24 * 24 cm:n kokoinen uunivuoka leivinpaperilla.

■ Leikkaa 4 Boynty-patukkaa pituussuunnassa puoliksi. (Jokaisessa pakkauksessa on kaksi patukkaa, joten saat yhteensä 16 pitkulaista viipaletta).

■ Paloittele tumma suklaa lämmönkestävään kulhoon ja lisää kookosöljy. Nosta vesihauteeseen kiehuvan kattilan päälle ja anna suklaan ja öljyn sulaa. Siirrä sivuun ja anna jäähtyä hetki.

■ Vatkaa sokeri käsin suklaaseokseen. Lisää munat yksi kerrallaan koko ajan voimakkaasti vatkaten.

■ Sekoita kaakaojauhe ja jauhoseos keskenään ja siivilöi suklaaseokseen.

■ Kaada puolet taikinasta vuokaan. Levitä Bounty-viipaleet tasaisesti päälle ja peitä lopulla taikinalla.

■ Paista noin 25-30 minuuttia, browniet saavat jäädä sisältä meheviksi. Anna levyn jäähtyä kokonaan huoneenlämmössä (mielellään seuraavaan päivään).

■ Paloittele maitosuklaa lämmönkestävään kulhoon ja nosta vesihauteeseen kiehuvan kattilan päälle ja anna suklaan sulaa. Lusikoi kuumaa suklaata jäähtyneen brownielevyn päälle.

■ Koristele kookoslastuilla ja Bounty-suklaalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit