Banaani-kamomillapuuro - Reseptit - Ilta-Sanomat

Banaani-kamomillapuuro

Tämä iltapuuro on piirun verran fiinimpi.

Villasukat ja kuppi kamomillateetä ovat kaikkien tuntema nukutusrituaali. Ihanan kamomillateen voi myös ujuttaa puuron joukkoon makua tuomaan!

30.11.2021 10:19
Määrä2 annosta
Valmistusaika25 minuuttia
  • 1

    kypsä banaani

  • 1

    rkl hunajaa

  • 1

    tl kanelia

  • 1

    kamomillateepussin sisältö

  • 5 dl

    (manteli)maitoa

  • 1 3/4 dl

    leikattua steel cut -täysjyväkauraa (Esim. Fazer Alku Rouheampi Kaurapuuro)

  • 100 g

    maustamatonta tuorejuustoa

Päälle

  • 1

    banaani

  • 1 rkl

    voita

  • 1 rkl

    juoksevaa hunajaa

  • kanelia

■ Soseuta banaani haarukalla ja kääntele hunaja, kaneli ja kamomillateen purut soseeseen. Kaada kattilaan ja sekoita maito joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi. Vispilöi kaurahiutaleet joukkoon ja laske lämpöä. Anna hautua kannen alla pakkauksen ohjeen mukaan (noin 10 minuuttia steel cut -täysyväkaura käytettäessä)

■ Viipaloi puuron keittyessä banaani. Sulata voi ja hunaja paistinpannulla ja paista nopeasti banaaniviipaleet kullanruskeaksi. Ripottele päälle kanelia.

■ Sulata tuorejuusto valmiin kuuman puuron joukkoon. Tarjoa hunajabanaanit puuron päällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit