Brietä, valkosuklaakinuskia ja suolapähkinöitä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Brietä, valkosuklaakinuskia ja suolapähkinöitä

Näyttävä charcuterie, eli leikkelelauta on helppo koostaa lähes kokonaan kaupan antimista. Valkosuklaakinuskilla hunnutettu valkohomejuusto tuo siihen käsityöleiman.

Valkohomejuusto ja valkosuklaakinuski ovat täydellinen yhdistelmä.

26.11.2021 14:33
Määrä6 annosta
Valmistusaika20 minuuttia
  • 3 pientä kiekkoa (á 150 g) valkohomejuustoa

Valkosuklaakinuski

  • 2 dl kuohukermaa

  • 2 dl fariinisokeria

  • 50 g valkosuklaata

Päälle

  • 3 dl suolapähkinäsekoitusta

■ Tee ensin valkosuklaakinuski. Sekoita kuohukerma ja fariinisokeri kattilassa ja anna kiehua hiljalleen sekoittaen noin 10 minuuttia, kunnes kastike on keittynyt kinuskiksi. Siirrä levyltä. Paloittele valkosuklaa kinuskin joukkoon, sulata sekoitellen.

■ Anna jäähtyä hetki ja kaada kädenlämpöinen valkosuklaakinuski juustokiekon päälle.

■ Koristele suolapähkinöillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit