Päärynä-marsipaanigalette - Reseptit - Ilta-Sanomat

Päärynä-marsipaanigalette

Helppo galette syntyy valmistaikinasta.

Mehukkaita päärynöitä ja marsipaania. Niistä on tehty hurmaavan makea galette.

23.10. 13:18
Määrä12 kpl
Valmistusaika1 tunti
  • 500 g

    (6 kpl) lehtitaikinalevyjä (pakaste)

  • 150 g

    marsipaania

  • 6

    pientä päärynää

  • 2 dl

    aprikoosihilloa

  • 1/2 dl

    voisulaa

  • ½ dl

    ruokosokeria

■ Kuumenna uuni 225 asteeseen.

■ Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan.

■ Leikkaa puoliksi (12 palaksi) ja kauli paloja hieman isommiksi suorakaiteen muotoisiksi levyiksi. Töki haarukalla levyihin reikiä.

■ Leikkaa marsipaanista ohuita viipaleita lehtitaikinalevyjen pohjalle. Leikkaa päärynöistä mahdollisimman ohuita viipaleita päälle. Sudi päälle hilloa ja voisulaa ja ripottele lopuksi sokeria päälle.

■ Paista (erissä) noin 15-20 minuuttia, kunnes taikina ja päärynät ovat saaneet väriä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit