Srirachalohi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Srirachalohi

Maltillisen tulinen sriracha sopii myös pöytämausteeksi.

Srirachalohi on koko perheen herkku, sillä ranskankerma taittaa chilin poltetta.

30.9. 10:37
Määrä4 annosta
Valmistusaika20 minuuttia
  • 600 g kirjolohta

Kastike

  • 200 g ranskankermaa

  • 1 rkl srirachaa

  • 2 rkl sitruunamehua

  • 1 tl suolaa

  • ½ tl rouhittua mustapippuria

Päälle

  • srirachaa, mietoa chiliä, kevätsipulia ja seesaminsiemeniä

■ Leikkaa lohi 4 annospalaksi uunivuokaan. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lusikoi lohipalojen päälle. Kypsennä uunin yläosassa noin 10 minuuttia, lohi saa jäädä sisältä hieman pinkiksi.

■ Viimeistele srirachalla, chiliviipaleilla, kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit