Tofu-nuudelikeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tofu-nuudelikeitto

Keiton työläin vaihe on usein kasvisten käsittely. Valmiit vokkivihannekset säästävät aikaa, ja voit käyttää halutessasi myös pakastevihanneksia.

Makua tulviva tofu-nuudelikeitto syntyy melkein vartissa.

13.9. 9:45
Määrä4 annosta
Valmistusaika20 minuuttia
  • 4 tl

    raastettua inkivääriä

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 15 cm:n

    pätkä sitruunaruohoa

  • 2 rkl

    öljyä

  • 8 dl

    vettä

  • 1 tlk

    (400 ml) kookosmaitoa

  • 2 rkl

    punaista currytahnaa

  • 1

    kasvisliemikuutio

  • 600 g

    maustamatonta tofua

  • 200 g

    nuudeleita

  • 1 pkt

    (200 g) valmiita suikaloituja Aasia-kasviksia (Apetit Tuorekset)

  • 2 rkl

    soijakastiketta

■ Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipulinkynnet, kuori sitruunaruohon uloin kerros ja hienonna sisus.

■ Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota inkivääriä, valkosipulia ja sitruunaruohoa muutaman minuutin ajan.

■ Lisää vesi, kookosmaitoa, currytahna ja kasvisliemikuutio ja keitä 5 minuuttia.

■ Kuutioi sillä aikaa tofu. Laita nuudelit kulhoon ja kaada kiehuvaa vettä päälle.

■ Laita tofu ja kasvikset liemeen ja keitä 2 minuuttia. Lisää soijakastike,

■ Valuta nuudelit ja nosta kulhojen pohjalle. Nosta päälle lientä, tofua ja kasviksia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit