Välimeren hummuskulho - Reseptit - Ilta-Sanomat

Välimeren hummuskulho

Fetasalaatti pääsee uuteen seuraan hummuksen kanssa. Kokeile ja vaikutu!

31.5. 13:49
Määrä4 hengelle
Valmistusaika20 min
  • 8 dl

    hummusta

  • 200 g

    naudan jauhelihaa

  • ½ tl

    oreganoa

  • ½ tl

    jeeraa

  • 1/4 tl

    suolaa

  • valkosipulijauhetta

Lisäksi

  • 125 g

    kirsikkatomaatteja

  • ½

    kurkku

  • 1/2

    pieni punasipuli

  • 1 dl

    kalamataoliiveja

  • 150 g

    fetaa

  • pitaleipää

  • lehtipersiljaa

Valmistusohjeet:

  1. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Mausta oreganolla, jeeralla, suolalla ja valkosipulijauheella.

  2. Puolita kirsikkatomaatit, kuutioi kurkku. Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Valuta oliivit, paloittele/murustele feta.

  3. Levitä hummus lautaselle. Nosta loput ainekset päälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit