Värikäs makkara-kasvisvuoka - Reseptit - Ilta-Sanomat

Värikäs makkara-kasvisvuoka

Mausteisia makkaroita sattumina, kosolti kasviksia, lisänä rapeita jyviä ja pehmeää vuohenjuustoa. Täydellistä!

31.5. 13:37
Määrä4 hengelle
Valmistusaika55 min
  • 3

    porkkanaa

  • 3

    punasipulia

  • 2

    paprikaa

  • 1

    pieni kesäkurpitsa

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • ½

    ruukkua timjamia

  • ½

    ruukkua lehtipersiljaa

  • ½ dl

    oliiviöljyä

  • 1 tl

    suolaa

  • ½ tl

    rouhittua mustapippuria

  • ½ tl

    chilirouhetta

  • 1 pkt (280 g)

    raakamakkaroita (esim. HK Luigi)

  • 200 g

    pehmeää vuohenjuustoa

  • 1 1/2 dl

    raakoja ateriajyviä (esim. Fazerin ruokavehnä)

Valmistusohjeet:

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

  2. Kuori ja paloittele porkkanat pieneksi. Kuori ja paloittele sipulit reiluiksi paloiksi, paloittele paprikat ja kesäkurpitsa myös isoiksi paloiksi joukkoon. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja hienonna yrtit sekaan. Kaada kulhoon oliiviöljy, mausta suolalla, pippurilla ja chilirouheella, kääntele sekaisin.

  3. Kaada kasvikset uunivuokaan. Purista makkarat joukkoon. Kypsennä noin 30 minuuttia, kääntele tarvittaessa välillä.

  4. Kypsennä sillä aikaa ateriajyvät pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kypsiin kasviksiin ja makkaroihin. Murenna vuohenjuusto ja pyöräytä sekin vuokaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit