Lehtitaikinakupit porotäytteellä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lehtitaikinakupit porotäytteellä

Kuka käski, että täytteetkin pitää paistaa? Ihana lehtevä lehtitaikinakuppi toimii syötävänä astiana piparjuurella maustetulle, suolaisenkirpakalle porotäytteelle!

25.5. 15:06
Määrä12 kappaletta
Valmistusaika40 min
  • 6

    lehtitaikinalevyä

porotäyte

  • 100 g

    poron kylmäsavupaistia

  • 2

    pientä suolakurkkua

  • 4

    kevätsipulin vartta

  • 1/2

    ruukkua persiljaa

  • 2 rkl

    sitruunan mehua

  • 1 prk

    (140 g) piparjuurituorejuustoa

  • 2 dl

    turkkilaista jogurttia

  • 2 tl

    dijoninsinappia

  • 1/2 tl

    rouhittua mustapippuria

Valmistusohjeet:

  1. Sulata lehtitaikinalevyt paketin ohjeiden mukaisesti.

  2. Tee sillä aikaa täyte. Kuutioi kylmäsavuporo ja suolakurkut. Hienonna kevätsipuli ja persilja. Purista sitruunan mehu. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan.

  3. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Puolita lehtitaikinalevyt ja kauli niitä hieman isommaksi. Laita muffinssivuoan koloon. Paina pohjalle ja anna reunojen nousta sivuille. Voitele kupit kananmunalla. Kypsennä uunissa 10 minuuttia.

  4. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja täytä porotäytteellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit