Porkkanaletut kahdella täytteellä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Porkkanaletut kahdella täytteellä

Porkkanaletut vaihtavat makumaailmaa täytteiden mukaan. Etikkapunajuuret ja piparjuuriranskankerma sopivat Suomi-pöytään, minttu, limetti ja mangochutney ovat raikas tuulahdus muilta mailta.

14.5. 16:41
Määrä20 kappaletta
Valmistusaika25 min
  • 1 rs

    porkkanalettuja

  • 3

    etikkapunajuurta

  • 2 dl

    ranskankermaa

  • 1 rkl

    piparjuuritahnaa

  • 3 rkl

    hienonnettua tilliä

  • 1/2 tl

    suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistusohjeet:

  1. Valuta ja lohko etikkapunajuuret.

  2. Sekoita ranskankerma, piparjuuritahna, tilli ja mausteet keskenään.

  3. Tarjoa (voissa) paistettujen porkkanalettujen kanssa.

Porkkanaraastetta, mintun lehtiä ja mangojogurttia

  • 2

    porkkanaa

  • 1

    ruukku minttua

  • 2 dl

    kreikkalaista/turkkilaista jogurttia

  • 2 rkl

    mango chutneytä

  • 1

    limetin mehu

  • ½ tl

    suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistusohjeet:

  1. Kuori ja raasta porkkanat ja revi mintun lehdet. Sekoita keskenään.

  2. Sekoita jogurtti, mango chutney, limetin mehu ja mausteet keskenään.

  3. Tarjoa (voissa) paistettujen porkkanalettujen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit