Sitruunainen makkara-papupelti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sitruunainen makkara-papupelti

Kätevin arkiruoka valmistuu yhdellä pellillä.

6.5. 10:59
Määrä4 hengelle
Valmistusaika45 min
  • 5

    (keskikokoista) perunaa

  • 1

    iso sipuli

  • 2

    (pientä) tlk (190 g/110 g) öljyyn säilöttyjä artisokkia

  • 1

    tlk (380 g/230 g) isoja valkopapuja

  • 250 g

    kirsikkatomaatteja

  • 1 pkt

    (noin 280 g) raakamakkaroita

Kastike

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • 1 rkl

    fenkolinsiemeniä

  • 1

    pienen sitruunan mehu ja kuoriraaste

  • ½ tl

    suolaa

  • ½ tl

    rouhittua mustapippuria

Päälle

  • 4 rkl

    vihreää pestoa

Valmistusohjeet:

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Harjaa ja viipaloi perunat noin ½ cm:n viipaleiksi. Levitä leivinpaperin päälle uunipellille.

Kuori ja lohkoa sipuli. Valuta artisokat ja puolita ne. Valuta ja huuhdo pavut. Levitä kaikki ainekset perunoiden sekaan pellille. Purista makkarat kuorestaan joukkoon.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada kaiken päälle. Paahda noin 25 minuuttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit